Tyskland!

Tjhääna!

Nu var jag lite sådär seg på uppdatera igen, jag kom ju i alla fall hem i måndags.

Jag åkte på onsdagen till Teo i uddevalla och sedan sedan så fortsatte vi vidare mot Tyskland! Vi tog färja till danmark och åkte igenom de där lilla skit landet på ca 3 timmar för att sedan ta ännu en färja som gick till tyskland och sen var vi framme!

Vi han cykla lite på torsdag kväll och vänja oss med hallen, den var stor som satan och hade mycket sköna saker, det enda som fattades var en riktigt skön qp sen skulle den vara perfekt. Det tog en timme eller nått för mig att komma igång i parken men sen så gick det bra.
Vi använde fredagen till att träna och det gick faktiskt jätte bra, vi började hitta på lite lines och sånt, tillslut hade vi linen och åkte hem och sov  lite.

Lördagen (tävlingsdagen) så gick vi upp tidigt och åt en bra frukost för att åka till hallen tidigt så att vi skulle komma igång. Vi var där vid öppning och var helt  själva, förutom de som satte upp reklam över allt och fixade speaker båset. Tävlingen gick till så att man hade två 1 minuters åk och de bästa räknades, det enda jag sa till dem var att jag inte ville starta först, men vad tror ni jag fick göra? Först ut ..... Max Fredriksson -_- Man var ju inte direkt lite nervös. Aja det gick bra och jag slutade på en tredje plats. Faktiskt väldigt nöjd med tanke på att det var min första tävling utomlands.

Jag vill tacka familjen Gustavson för en sjukt kul helg och jag är väldigt tacksam att jag fick följa med! TACK!

Till dagsläget, jag cyklade i capital idag och det var också jätte kul, jag lärde mig ett och annat idag.

Aja nu ska jag drda till en kompis och kolla på melodifestivalen (tråkigt)!

peace out!

RSS 2.0