Bye Bye!

Japp, nu är det dags att åka iväg! Det var ett tag sen nu som jag var utomlands! Jag ska som sagt åka till Tyskland på en cykeltävling, det blir nog den största tävlingen jag har varit på, kommer bli sjukt kul!

Jag tar först tåget till Uddevalla där Teo Gustavson bor, sedan åker vi vidare till TYSKLAND! Tävlingen är på lördagen så vi har ganska mycket träningstid. Det är första gången jag är där, har härt att det är mycket bra cykling men övrigt om landet har jag hört mindre positiva saker, t. ex att tjejerna ser för jävliga ut men det är nog ingen fara för jag åker inte dit för det.

Just nu packar jag lite och pluggar lite, har en uppsats som ska vara inne snart så lite bråttom. Ska åka iväg och besöka Rogge och  Niklas snart, ett par handtag behövs! 

Aja jag har inte så mycket mer att säga om det här nu så jag får väl bara säga hejdå sverige, skönt att säga så, inte för att man ska till något bättre land ´men men  Hejdå!

Be Strong!  

Aurich!

Tjenare! Må hända att jag inte är någon blondinbella som uppdaterar varje dag men jag har i alla fall tränat en massa, Cykel och annat. Det går jätte bra me d cyklingen jag har lärt mig lite nya trick och allt känns bra! I går (tisdag) tror jag, vart det klart! Jag åker till tyskland på onsdag närsta vecka och tävlar! Det hette typ Aurich och var tydligen tysklands största innomhushall, det är iaf vad jag har läst. Jag är SJUKT taggad och det kommer bli extremt kul. Jag kommer åka dit med Teo, det kommer bli sjukt nääjs! Tack Teo! Pusshej!

Hangaren!

Ja, vart ska man börja? Rogge kom och hämttade upp mig vid halv4 nån gång och så for vi mot hangaren! Vi cyklade ett bra tag och det var kul som fan! Niklas fottade lite, det blev faktiskt några bra resultat! Senare mot morgonen så blev det mest vimsande, vi åkte tjockmatta ner för största rampen! Lite brottning och leparkour eller hur det stavas! Sen skulle alla sova men jag sov inte en sekund för jag fick ligga på ett par stolar, alla sängplatser var redan upptagna! Fast lite sömn blev det i bilen påväg hem! :)

Uppdatering!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev men å andra sidan så finns det inte så mycket att skriva om just nu. Jag har cyklat, tränat en del på sistondet men fortfarande allt för lite. FAST! I morgon så blir det mycket cyklande, vi ska åka och cykla i hangaren nu igen, över natten. Om ni har tur så får ni några sköna bilder som förra gången! Aja ska gå och äta lite ni får flera uppdateringar efter helgen! Haallu!

RSS 2.0